Wat is een GTA V crew?

Binnen GTA V online kun je een verzoek sturen om lid te worden van een crew. Dit levert voordelen als bonussen bij samenspel met een crewlid. Het geeft ook online vrienden die jou kunnen helpen om je carrière en inkomsten, binnen GTA V, een boost te geven.

Er zijn een 3 tal typen crews te vinden op GTA V online:

Een globale (Rockstar) crew.

Iedereen wordt toegelaten, je draagt dezelfde crewtag en ieder crewlid is potentieel een speler die je kan uitnodigen om jou te helpen bij een opdracht

Er zijn veel leden en je maakt makkelijk vrienden.

Nadelen zijn er ook:

  • Voertaal vaak Engels,
  • Minder kans op gamen vanuit een audiochat door taalbarrière,
  • Gedrag van de speler is niet voorspelbaar.

Zo is het wel eens onduidelijk hoe serieus het crewlid jou helpt. Hebben jullie het zelfde doel in de game?

Een Vrienden crew

Bij een vrienden crew heeft één van je vrienden, meestal uit het dagelijkse leven, een Crew aangemaakt en spelen de vrienden alleen samen als één of meer van hun vrienden online zijn. Dit zijn vaak kleine crews. Heel gezellig, Je weet beter wat je aan elkaar hebt en jullie zijn goed op elkaar ingespeeld. mensen die je langer kent zijn oprechter en dat maakt het samen spelen leuker. De beperking is de beschikbaarheid van je vrienden.

Een besloten crew

Een besloten crew laat een lid alleen toe als het lid aan de toelatingseisen voldoet en als je gedraagt naar de doelstelling van de crew.

Een besloten crew heeft een managementteam (COMMISSIONERS), dat onder anderen toeziet op het gedrag van de leden.

Dutchshots is een besloten crew en wordt geleid door de oprichter Farid en een aantal commissionairs die hebben getoond de doelstelling te kunnen vertalen naar crew activiteiten en gedrag.

2 antwoorden op “Wat is een GTA V crew?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *