Dutchshots doelstelling

Dutchshots heeft als doel Nederlandstalige GTA V leden te faciliteren in het sociaal gamen.

Sociaal gamen betekent elkaar ondersteunen in het behalen van game resultaten. GTA V gaat over samenwerken met anderen om meer lol te hebben door sociaal contact (via chat) en geld te verdienen met CEO, met Motorclub of met missies.

Om te zorgen dat de leden op elkaar kunnen rekenen zijn er gedragsregels opgesteld. Wanneer leden afwijken van de gedragsregels kan dit ervoor zorgen dat je uit de crew wordt verbannen.

 Dutchshots strategie

Door samen lol te hebben worden we ook elke dag beter in het spel. Verdienen meer geld en worden daarmee machtiger.
Via communicatie kanalen faciliteert het managementteam (leider en commissioners) de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, spelers te vinden die het zelfde leuk vinden in GTA V (Deathmatches,  Race, missies) en online evenementen te organiseren.

Alles om maar te zorgen dat crewleden elkaar kunnen vinden als ze elkaar nodig hebben.

Middelen

Momenteel heeft de Dutchshots meer dan 620 actieve leden waarvan 9 onderdeel zijn van het management team. Het managementteam geeft het goede voorbeeld van gewenst gedrag, motiveert samenspelen en is aanspreekpunt voor ideeën en problemen. Het managementteam besluit samen of leden worden toegelaten of verbannen.

Om alle leden te bereiken wordt continue gezocht naar verbeteringen in de communicatie. De volgende zaken worden al gebruikt maar dit kan in de komende maanden ook weer veranderen:

Categories De crew

DutchShots on YouTube